مراحل انواع واردات کالا

28 / 4 / 1399
12:23
admin
مراحل انواع واردات کالا

واردات نقطه مقابل صادرات مي باشد. صادرات يعني خارج كردن يك كالا يا خدمات از مرز گمركي كشور خود و واردات يعني وارد كردن كالا يا خدماتي ازكشور هاي ديگر به كشور خود. به عبارت ديگر واردات يعني توليد كالا يا خدماتي در يك كشور مبدا و وارد كردن آن كالا در يك يا چندين كشور مقصد.

واردات به دليل نبود آن كالا يا خدمات در كشور مقصد صورت مي گيرد. حال نبود آن كالا يا خدمات دلايل متعددي دارد. از جمله نبود نيروي متخصص، نبود دستگاه هاي صنعتي، نوع منطقه جغرافيايي كه كشور مقصد در آن قرار دارد، وارد كردن آن كالا از توليد آن در كشور از نظر اقتصادي به صرفه تر است، … .

براي درك بهتر اين موضوع، آن را بازتر مي كنيم. براي مثال كشور خودمان ايران به دليل نداشتن آب و هواي مناسب كشت قهوه، قهوه را وارد مي كند. بسياري از كشورهاي دنيا به دليل نداشتن ذخاير نفتي و گازي، اين منابع طبيعي را به كشورشان وارد مي كنند. كشور اسپانيا زعفران وارد مي كند، كشور چين آهن و سنگ آهن، آمريكا نوعي ميگو، … .

لازم است در اينجا به اين نكته اشاره كنيم كه صادرات و واردات ذخاير طبيعي مانند نفت و گاز، از اولين كالاهاي صادراتي و وارداتي در دنيا مي باشند، كه جنبه سياسي هم دارند.

صادرات و واردات كالا و خدمات تاثير مستقيم و زيادي بر روي اقتصاد هر كشوري دارد. هرچقدر ميزان صادرات يك كشور بيشتر و واردات آن كمتر باشد، از اقتصاد بهتري برخوردار مي باشد. بر همين اساس كشورهاي توسعه يافته توجه ويژه اي بر امر آموزش واردات دارند، زيرا نمي توان بدون تحقيق و بررسي به واردات يك كالا اقدام شود.

قبل از واردات كالا بايد يكسري اصول را رعايت كرد. مهم ترينِ اين اصول بررسي بازار داخل كشور است. اين كه بازار به چه كالا و خدماتي نياز دارد، به چه ميزان بايد اين كالا و خدمات را وارد شود، چه زماني كالا و خدمات را وارد كنند، به چه صورت آنها را در بازار به فروش برسانند، …

بعد از آناليز بازار داخلي بايد بازارهاي بين المللي را آناليز كرد. وارد كننده بايد به دنبال پاسخ مجموعه سوالاتي كه در زير آورده مي شود، تحقيق و جست و جو كند. سوالاتي مانند: آن كالا و خدمات را چه كشورهايي ارائه مي دهند، براي خريد و وارد كردن آن كالا يا خدمات كدام كشور مبدا مناسب است، واردات به چه صورتي انجام مي شود، … .

source: مراحل انواع واردات کالا
موضوعات: آموزش واردات,
[ بازدید : 72 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

مهمترین کالای صادراتی چیست؟

21 / 4 / 1399
23:20
admin
مهمترین کالای صادراتی چیست؟

صادرات در معناي ساده به انتقال يا ارسال كالا يا خدماتِ كشورِ خود به ديگر كشور ها در تمام نقاط دنيا گفته مي شود. به عبارت ديگر صادرات يعني توليد كالا يا خدمات در كشور خود و به فروش رساندن آنها در بازار هاي بين المللي براي افرايش رونق اقتصادي كشور. همچنين صادرات بايد از طريق كمرگ هر كشوري انجام گيرد.

وجود صادرات به منظور افزايش گردش چرخه اقتصاد هر كشوري لازم مي باشد. صادرات به حدي مهم است كه مي توان وضعيت اقتصادي يك كشور را از ميزان صادرات آن تشخيص داد. بر اين اساس اگر ميزان صادرات از واردات در يك كشور بيشتر باشد، نشان دهنده اين است كه آن كشور از اقتصاد بسيار خوبي برخوردار است.

برعكس اگر ميزان صادرات از واردات يك كشور كمتر باشد، نشان دهنده اقتصاد ضعيف آن است. حال اگر مي پرسيد چرا صادرات با اقتصاد يك كشور رابطه اي به اين تنگاتنگي دارد، بايد بگويم، افزايش صادرات يعني افزايش توليد كه افزايش توليد هم باعث مي شود نيروي كار بيشتري مشغول به كار شود.

علاوه بر اين، معاملات بين المللي معمولا با ارزهاي رايج در دنيا صورت مي گيرند. درنتيجه افزايش صادرات، افزايش ارزي بانك مركزي را در پي دارد. افزايش ارزي بانك مركزي هم به اين معناست كه پول بيشتري به بازار داخل كشور سرازير مي شود. كه باز هم همين امر باعث افزايش چرخه تولي، افرايش صادرات و كنترل تورم در يك كشور مي شود.

بر اساس همين اهميت بسيار زياد صادرات است كه بسياري از كشور ها، تمركز ويژه اي بر امر آموزش صادرات دارند.

صادرات انواع مختلفي دارد، اما دو نوع اصلي آن كه هميشه در بالاي ليست قرار مي گيرند، عبارت اند از صادرات دائم و صادرات موقت.

source: مهمترین کالای صادراتی چیست؟
موضوعات: آموزش صادرات,
[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خدمات ترخيص كالا

9 / 4 / 1399
18:35
admin
خدمات ترخيص كالا

زبردست ترين مركز ترخيص كالا در كشور(بندر عباس،بندر بوشهر، فرودگاه ام خميني ، گمرك شهريار )

گروه بازرگاني تجارت طلايي با بهره گيري از متخصصان بازرگاني و امور گمركي و با داشتن مجوزات لازم حق العملكاري از گمرك جمهوري اسلامي (كارت حق العملكاري) و سابقه درخشان كار با بازرگانان، تجار و صاحبان صنايع و با بيش از يك دهه تجربه در امر صادرات و واردات و ترخيص انواع كالا (از جمله قطعات صنعتي، قطعات پلاستيك، كالاهاي پزشكي، لوازم الكترونيكي، صنايع دستي، صنايع سنگ و شيشه، تجهيزات اطفاء حريق و مواد اوليه كارخانجات،تيم تخصصي ترخيص لوازم خانگي،تيم تخصصي ترخيص ابزار برقي )افتخار دارد كالا ي شما را در حداقل زمان و با پاسخگويي ۲۴ ساعته در گمركات كشور ترخيص نمايد در ذيل ليستي از خدمات مجموعه ارايه شده است:

۱-ثبت سفارش و اخذ مجوز از اداره صتعت، معدن و تجارت
۲- اخذ مجوز واردات و صادرات كالا (بهداشت، محيط زيست، غذا و دارو، انرژي هسته اي و …)
۳- اخذ گواهي هاي بازرسي و استاندارد(COI)
۴- مشاوره جهت حل اختلافات گمركي
۵- ارائه مشاوره هاي كارشناسي در زمينه ارزش و تعرفه
۶- ترانزيت داخلي و خارجي كالا
۷- صادرات موقت و دائم
۸- واردات موقت و دائم
۹- هماهنگي جهت حمل و نقل داخلي و بين‌المللي(ترانزيت داخلي و خارجي)
۱۰- گشايش اعتبار (LC و برات ارزي)
۱۱- هماهنگي جهت بهره گيري از معافيت هاي گمركي(جهت صاحبان صنايع و ديگر مشمولان)

source: خدمات ترخيص كالا
موضوعات: ترخیص کالا,
[ بازدید : 86 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خدمات و آموزش صادرات

4 / 4 / 1399
16:22
admin

گروه بازرگاني تجارت طلايي افتخار دارد كالا و خدمات شما را مرحله به مرحله به بازارهاي جهاني معرفي و صادر نمايد. در ذيل گزيده اي از خدمات كه در راستاي آموزش صادرات و صادرات كالا شما ارائه مي شود، معرفي مي گردد:

• تعين HS code
• بررسي امكان صادرات محصول از بعد قانوني ومجوزات
• بررسي سابقه صادرات محصول و روند آن
• بررسي كشور هاي وارد كننده محصول
• بررسي قيمت محصولات مشابه در اينترنت وبدست آوردن قيمت مناسب محصول جهت صادرات
• بررسي رقبا موجود براي اين محصول وامكان رقابت با آنها
• بررسي مشوق هاي صادراتي وتاثير آن روي قيمت كالا
• بررسي مصرف كنندگان محصول
• بررسي مشتريان مستقيم يا واسط ونحوه ارتباط با آنها
• بررسي وانتخاب سيستم مناسب جهت فروش
• تهيه ماتريس SWOT
• اجراي پروژه در محيط وب
• تهيه معرفي صحيح از محصول وكارخانه به زبان فارسي و انگليسي و ساير زبان ها با توجه به بازار هدف
• تهيه عكس مناسب از محصول
• معرفي محصول و شركت توليدي در سايت هاي B۲B از جمله Alibaba Trade key
• SEO تلاش در جهت بهينه كردن
• پيگيري جهت صادرات كالا
• مكاتبه پاسخگويي به در خواست ها و پيگيري فروش طي مدت پروژه
• تهيه ديتا بيس مشتريان بالقوه و پيگيري هاي لازمه جهت توسعه بازار
• حضور در بازار هدف بنا به بنا به ضرورت
• حضور جهت بازاريابي ويافتن نمايندگي مناسب
• حضور در نمايشگاه هاي مربوطه “بررسي نمايشگاه هاي مرتبط با محصول و همچنين تحقيق در خصوص اثر بخشي نمايشگاه از طريق ديگر ايرانيان كه قبلا در نمايشگاه شركت كرده اند “
• ايجاد نمايشگاه تخصصي و يا ايجاد شعب فروش
• تهيه ديتا بيس مشتريان بالقوه و پي گيري هاي لازمه جهت توسعه بازار
• اجراي فرايند حمل ونقل وترخيص
• محاسبه هزينه هاي ترخيص وحمل ونقل
• هماهنگي اجراي پروژه حمل وامور گمركي
• تهيه ديتا بيس مشتريان و پي گيري هاي لازمه جهت توسعه بازار
• دنبال كردن بازارهاي جديد صادراتي در صورت نياز و تقاضا از سوي متقاضياين خدمات به كليه توليد كنندگان، صاحبان صنايع و كارخانجات انجام مي گردد.

source: خدمات و آموزش صادرات
موضوعات: آموزش صادرات,
[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
گروه بازرگانی تجارت طلایی در جهت توسعه صادرات محصولات و خدمات ایرانی و ارایه تسهیلات (آموزش، ترخیص کالا، بازرسی و..) به صادرکنندگان و تجار تشکیل یافته است.
این گروه نمایندگی رسمی چاپ و نشر بازرگانی، جواز تاسیس از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز آموزشی از سازمان فنی وحرفه ای را دارا می باشد و در سه حوزه: آموزش صادرات واردات وترخیص کالا، خدمات ترخیص کالا از گمرکات کشور، خدمات صادرات و واردات
ارایه خدمت مینماید.
آموزش صادرات انواع کالا و محصول در تجارت طلایی، آموزش واردات کالا و محصول و قانون و قررات مربوط به آن، آگاهی از تمامی قوانین مرتبط با ترخیص کالا در ایران از طریق آموزش های مجموعه تجارت طلایی
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش صادرات و واردات است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]